۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

تاریخ ثبت نام تا 29 مهرماه تمدید شد

شیوه نامه اجرایی چهارمین دوره مسابقات سخنرانی علمی

در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 8 (کرمان، زاهدان، رفسنجان، جیرفت، زابل، ایرانشهر، بم و سیرجان) و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

۱- مقدمه

گسترش علم و فن آوری همواره مرهون الهام گرفتن از جدیدترین دستاوردهای پژوهشی در رشته های مختلف علمی است. ارائه ایده های جدید و خلاقانه، راه را جهت دستیابی سریع و هدفمند به چنین دستاوردهای پژوهشی هموارتر می سازد. در این راستا، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان قصد دارد با برگزاری چهارمین دوره مسابقات سخنرانی علمی Idea Talk (lV) از استعدادهای بالقوه دانشجویان کلان منطقه 8 در این عرصه حمایت نماید. در این مسابقه، دانشجویان جدیدترین ایده های علمی-پژوهشی مرتبط با نظام سلامت را در قالب سخنرانی به عرصه نمایش می گذارند.  برگزاری مسابقه سخنرانی راجع به یک ایده علمی، موجب افزایش توانمندی دانشجویان در ایده پردازی می‌شود و به هموار کردن مسیر تبدیل ایده به محصول کمک می نماید.

۲-اهداف برگزاری

• ایجاد بستری مناسب جهت رقابت و کاوش در جدیدترین عرصه های علمی-پژوهشی مرتبط با نظام سلامت
  • آشنایی با ایده های خلاقانه در حوزه های مختلف علمی مرتبط با نظام سلامت با بهره مندی از سخنرانی های ارائه شده توسط دانشجویان رشته های مختلف
  • ارتقاء فن بیان و سخنوری و مهارت های ارائه در دانشجویان
  • تشویق و تقویت به روز رسانی اطلاعات جدید علمی در دانشجویان و حرکت بر روی مرزهای دانش و توسعه ارتباطات بین رشته ای و فرا رشته ای
  • تقویت روحیه کار تیمی و تفکر خلاقانه و نقادانه

مواردی که جهت حضور در این رویداد باید بدانید.

۳- نحوه برگزاری

شرکت در مسابقه برای عموم دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 8 در مقاطع مختلف تحصیلی آزاد است. دانشجویان می توانند در قالب تیم های 2 تا 4 نفره در این رقابت شرکت نمایند. توجه: جهت شرکت در مسابقه، هزینه ای از تیم های شرکت کننده دریافت نخواهد شد.

• زمان ثبت نام: از  25 شهریور الی 15 مهر 1401
  • زبان ارائه سخنرانی: آزاد (دانشجویان می توانند ارائه سخنرانی را به یکی از دو زبان فارسی یا انگلیسی انجام دهند. ارائه سخنرانی به زبان انگلیسی امتیاز اضافه ای ایجاد نمی کند.)
  • موضوع مسابقه: مرتبط با نظام سلامت باشد و بتواند برای ارائه بهتر خدمات در نظام سلامت راهکار ارائه دهد.

• مراحل رویداد:

1) ثبت نام در مسابقه

در مرحله ثبت نام، تیم های شرکت کننده، موضوع سخنرانی علمی پیشنهادی خود را (شامل عنوان و چکیده ای حداکثر در ۵۰۰ کلمه به همراه ذکر رفرنس های علمی مربوطه و همچنین اعلام 1 تا 3 پیام کلیدی برای مخاطبان با حداکثر 20 کلمه برای هر پیام- ارسال فایل صوتی توضیحات حداکثر در 3 دقیقه ) از طریق سامانه کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بارگذاری کنید.  بعد از اتمام زمان ثبت نام در 15 مهر ماه 1400، موضوعات پیشنهادی توسط کمیته علمی رویداد داوری خواهند شد و  15 تیم منتخب با بالاترین امتیاز وارد مرحله مقدماتی مسابقات خواهند شد.

اعلام نتایج تیم های منتخب راه یافته به مرحله مقدماتی: 2 آبان ماه 1401

2) پیش رویداد مرحله مقدماتی:

در این مرحله، جهت توجیه و آمادگی شرکت کنندگان 15 تیم منتخب، دو جلسه توجیهی آنلاین در بازه زمانی 2 الی 15 آبان، یک هفته قبل از برگزاری مرحله مقدماتی مسابقات برگزار خواهد شد و شرکت‌‌کنندگان در مورد اهداف، نحوه اجرا و انتظارات داوران توجیه می شوند.

آیتم های مربوط به داوری

• نوآوری ایده (جذاب بودن موضوع انتخابی)
  • چرایی موضوع (هدف از انتخاب موضوع)
  • تسلط علمی به موضوع
  • سازماندهی موضوع (مدیریت کمی و کیفی  ارائه)
  • نحوه استفاده از مهارت های ارتباطی (توانایی ارائه و ارتباط با مخاطب)
  • نحوه استفاده از سیستم های سمعی و بصری (ابزار  ارائه)
  • مدیریت زمان
  • نحوه استفاده از منابع علمی و اصالت و اعتبار علمی موضوع
  • نتیجه گیری سخنرانی
  • آیا عنوان سخنرانی با محتوای ارائه شده همخوانی دارد؟

3) مرحله مقدماتی مسابقات:

در این مرحله، 15 تیم منتخب راه یافته به رویداد (از لحاظ کسب امتیاز) با همدیگر رقابت خواهند کرد.

• زمان برگزاری: 19 آبان ماه 1401
  • ساعت برگزاری: 8:00 تا 13:00
  • اعلام نتایج: ساعت 17 روز 20 آبان ماه 1401

4) مرحله فینال مسابقات:

در این مرحله، 5 تیم منتخب مرحله مقدماتی (از لحاظ کسب امتیاز) با همدیگر رقابت خواهند کرد و به سه تیم برتر، جوایز ارزشمند نقدی به همراه لوح تقدیرنامه و تندیس اعطاء خواهد گردید.

• زمان برگزاری: 10 آذر ماه 1401
  • ساعت برگزاری: 8:00 تا 13:00
  • اعلام نتایج: ساعت 17 روز  11 آذر ماه 1401
  • تاریخ اهدای جوایز: جشن هفته پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمان در هفته پایانی آذرماه 1401

4- کمیته علمی داوران

داوران علمی این رویداد جمعی از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با همراهی اعضای محترم هیأت علمی سایر دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 8 خواهند بود.

5- نحوه ارائه سخنرانی

• مدت زمان ارائه: حداکثر 15دقیقه
  • زبان ارائه: به یکی از دو زبان فارسی یا انگلیسی – امکان استفاده همزمان و ارائه به دو زبان توسط اعضای تیم ها وجود ندارد.
  • ابزار مورد استفاده: تیم های راه یافته به مراحل مسابقه می توانند از کلیه نرم افزارهای ارائه جهت طراحی استفاده نماید، اما با توجه به برگزاری رویداد در فضای بستر مجازی اسکای روم، نهایتا باید فایل سخنرانی در فرمت پی-دی-اف جهت ارائه سخنرانی تنظیم گردد.

6- جوایز مسابقه

سه تیم منتخب مرحله فینال مسابقات ضمن دریافت تندیس و لوح تقدیرنامه از طرف معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، جوایز نقدی زیر را دریافت خواهند کرد.

• تیم اول: 15 میلیون تومان
  • تیم دوم: 10 میلیون تومان
  • تیم سوم: 5 میلیون تومان

قرعه کشی برای حضار:

افرادی که در زمان برگزاری مسابقات بصورت آنلاین حضور دارند با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده (بصورت پیامکی) می توانند در قرعه کشی شرکت کرده و به قید قرعه حداکثر به 5 نفر هرکدام مبلغ 100/000 تومان جایزه نقدی داده خواهد شد.